Teamfoto DSBLed B.V.
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Velsen-Noord
Hoe kunt u de oorzaak van een stroomstoring vinden Redactie, 4 maart 2024
Last van een stroomstoring? DSBLed B.V. is snel ter plaatse om u te helpen!

Op het moment dat u aan het koken bent, kan het erg frustrerend zijn wanneer de stroom plotseling uitvalt. Wanneer u bezig bent met kluswerk in huis en ineens is er geen stroom meer, kan dat erg vervelend zijn. Wanneer u te maken krijgt met een stroomstoring, is dat nooit fijn en wilt u dit snel laten oplossen.

Tips om een stroomstoring te verhelpen

Het is raadzaam om bij een stroomstoring te beginnen met het uitvoeren van de stekkerproef. Het achterhalen van een defect apparaat of elektrische aansluiting kan gemakkelijk gebeuren door middel van de stekkerproef. Over het algemeen bent u ongeveer 10 minuten bezig met het uitvoeren van de stekkerproef, maar dit kan langer of korter duren afhankelijk van de grootte van uw woning en het aantal apparaten dat u heeft.

Indien u niet vertrouwd bent met deze handelingen, kunt u het beste een elektricien raadplegen. Besef wel dat de rekening van de elektricien hoog kan uitvallen als het probleem veroorzaakt wordt door een kapot apparaat. Dit komt doordat de elektricien toch is langs geweest en kosten heeft gemaakt terwijl u het probleem ook zelf had kunnen oplossen.

Detecteer defecte apparaten tijdens een stroomstoring

Zorg ervoor dat alle groepen in de meterkast zijn uitgeschakeld of dat de zekeringen van de groepen zijn verwijderd. Verwijder alle stekkers uit de stopcontacten in de volledige woning. Stap 3: Schakel de aardlekschakelaar en de groepen in de meterkast weer in.

Pak een stekker en stop deze één voor één in het stopcontact en zet ze één voor één aan. Wacht totdat het apparaat volledig is ingeschakeld voordat u verder gaat naar het volgende apparaat. Als u merkt dat het apparaat de stroom doet uitvallen bij het aanzetten ervan, is dat apparaat de boosdoener.

Wanneer het probleem niet afkomstig is van de apparaten, ligt de oorzaak bij de installatie. Als dat het geval is, is het raadzaam om een erkende elektricien in te schakelen om het probleem voor u op te lossen. Het is niet aan te raden om zelf aan de slag te gaan want het werken met elektriciteit kan gevaarlijk zijn.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 104

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over DSBLed B.V.

DSBLed B.V. combineert uitgebreide kennis met specialisaties in diverse gebieden, met name op het gebied van zonnepaneelinstallaties met energieopslag, LED-verlichting en elektrische installaties volgens de normen NEN1010 en NEN3140. Ons toegewijde team staat 24/7 paraat om al uw storingen te verhelpen. Met al onze expertise in eigen huis kunnen wij op maat gemaakte installaties voor u realiseren.


Wij zijn trots op onze innovatieve benadering, die voortkomt uit succesvolle samenwerkingen met klanten, ontwerpers en onderaannemers. Dit leidt altijd tot meer dan bevredigende eindresultaten. Onze specialisatie stelt ons in staat hoogwaardige dienstverlening te bieden op gespecialiseerd niveau. Door voortdurende ontwikkeling hebben we diepgaand inzicht verworven in diverse aspecten van het leveren van hoogwaardige installaties en het succesvol afronden van complexe projecten.


Reviews van DSBLed B.V.

Door D.F
Op 3 december 2022
10

Vakkundige mannen en zijn in voor een grapje. Ben erg tevreden over de service van dit bedrijf.

Door H.W
Op 12 oktober 2021
8

Vakkundig advies