Teamfoto DSBLed B.V.
Rookmelder plaatsen Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Velsen-Noord

Rookmelder plaatsen Zaandam

Waarom rookmelder plaatsen?

Volgens de Brandweer kunnen rookmelders levens redden. Zodra de rookmelder begint te loeien, heeft u slechts drie minuten de tijd om te ontsnappen. Op elke verdieping in huis dienen rookmelders geplaatst te worden. Over het algemeen hebben ze een levensduur van tien jaar.

Het plaatsen van rookmelders is echt essentieel om levens te redden bij brand. Veel rookmelders zijn zelf te bevestigen door middel van de handige plakstrips die eraan vastzitten. Er zijn verschillende varianten rookmelders beschikbaar, in diverse soorten en prijscategorieën. Zorg ervoor dat je altijd kiest voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604.

Wist u dat:

  • Wanneer u slaapt, uw reukorgaan niet actief is en u dus geen rookgeur zult waarnemen?
  • Wanneer u slaapt, is uw neus niet actief en zult u geen rook opmerken?
  • Moet er sinds 1 juli 2022 op elke verdieping in huis rookmelders aanwezig zijn?

Rookmelders plaatsen? Schakel DSBLed B.V. in om het voor u te doen.

De beste plek voor een rookmelder

Het is verstandig om rookmelders te installeren in de hal en op de overloop. Deze routes worden meestal gebruikt om te vluchten bij brand. Het is nog beter om te opteren voor rookmelders die met elkaar in verbinding staan en om ze ook op te hangen in de buurt van de keuken en in de slaapkamers. Heb je een open haard of kachel in de woonkamer? Wil je graag je e-bike of accu opladen in de garage aan huis? Zorg dan voor een rookmelder die jou tijdig op de hoogte brengt als er iets misgaat.

Onderhoud aan rookmelders

Klinkt het alarm van de rookmelder wanneer er geen rook of brand is gedetecteerd? Als de rookmelder onverwacht piept, is onderhoud mogelijk vereist. Check of de batterij mogelijk vernieuwd moet worden en maak de rookmelder schoon met een doek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Zaandam

Twijfelt u over de juiste plaatsing van de rookmelders in uw huis? Laat DSBLed B.V. ze voor u installeren. Neem contact op met DSBLed B.V. om de rookmelders professioneel te laten installeren. U kunt ons bereiken op 0251 509 104 en ons uw vragen stellen.

DSBLed B.V. staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

DSBLed B.V. combineert uitgebreide kennis met specialisaties in diverse gebieden, met name op het gebied van zonnepaneelinstallaties met energieopslag, LED-verlichting en elektrische installaties volgens de normen NEN1010 en NEN3140. Ons toegewijde team... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 104

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over DSBLed B.V.

DSBLed B.V. combineert uitgebreide kennis met specialisaties in diverse gebieden, met name op het gebied van zonnepaneelinstallaties met energieopslag, LED-verlichting en elektrische installaties volgens de normen NEN1010 en NEN3140. Ons toegewijde team staat 24/7 paraat om al uw storingen te verhelpen. Met al onze expertise in eigen huis kunnen wij op maat gemaakte installaties voor u realiseren.


Wij zijn trots op onze innovatieve benadering, die voortkomt uit succesvolle samenwerkingen met klanten, ontwerpers en onderaannemers. Dit leidt altijd tot meer dan bevredigende eindresultaten. Onze specialisatie stelt ons in staat hoogwaardige dienstverlening te bieden op gespecialiseerd niveau. Door voortdurende ontwikkeling hebben we diepgaand inzicht verworven in diverse aspecten van het leveren van hoogwaardige installaties en het succesvol afronden van complexe projecten.


Reviews van DSBLed B.V.

Door D.F
Op 3 december 2022
10

Vakkundige mannen en zijn in voor een grapje. Ben erg tevreden over de service van dit bedrijf.

Door H.W
Op 12 oktober 2021
8

Vakkundig advies