Teamfoto DSBLed B.V.

Perilex stekker aansluiten

Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Velsen-Noord

Perilex stekker aansluiten in Zaandam

Heeft u de hulp nodig van een ervaren elektricien om de perilex stekker correct aan te sluiten? Heeft u vragen hierover? Neem gerust contact op met DSBLed B.V., wij kunnen u helpen. Voor al uw elektriciteitsvragen kunt u ons bereiken op 0251 509 104.

Wat is een perilex stekker?

Meestal is de stroom die gewone stopcontacten (230 Volt) leveren voldoende voor de meeste huishoudelijke apparaten. Voor bepaalde kookplaten of andere krachtige apparaten met een vermogen groter dan 3.86 KWh is een gewoon stopcontact niet geschikt. Indien er een apparaat met een groot vermogen wordt aangesloten, is de kans op overbelasting van de groepenkast zeer reëel.

Als je grotere elektronische apparaten wilt aansluiten, dan heb je een Perilex stekker nodig. Lees verder om te ontdekken hoe een Perilex stekker precies werkt. Een Perilex wandcontactdoos heeft vijf gaten in plaats van twee. De aansluiting van de contactdoos is anders dan bij een 1-fase aansluiting (gewoon stopcontact), namelijk een 2-fase of 3-fase aansluiting.

Een 2- of 3-fase aansluiting verdeelt de stroom over meerdere fasen, om te voorkomen dat de leiding overbelast raakt. Dankzij deze methode is het mogelijk om veilig zwaardere apparaten aan te sluiten. De Perilex aansluiting biedt de mogelijkheid om het dubbele aantal Volt te leveren ten opzichte van een gewoon stopcontact.

In een Perilex contactdoos vind je dus vijf gaten. Bij een 2-fase aansluiting heb je 1 aardedraad, 2 nuldraden en 2 fasen. Bij een 3-fase aansluiting dien je te beschikken over 1 aardedraad, 1 nuldraad en 3 fasen. Als je een Perilex stekker wilt aansluiten, moet je goed weten waar je mee bezig bent. Vooral bij een 3-fase aansluiting waarbij er sprake is van veel vermogen.

Hulp inschakelen in Zaandam van een elektricien

Als u niet weet hoe u elektra moet aansluiten, kan dit over het algemeen gevaarlijk zijn en wordt het niet aangeraden om dit zelf te proberen. Bent u niet bekend met de juiste manier om een inductie kookplaat aan te sluiten? Onze elektriciens zijn er om u te begeleiden. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Bel ons gerust op 0251 509 104. Ons team staat voor u klaar.

DSBLed B.V. staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

DSBLed B.V. combineert uitgebreide kennis met specialisaties in diverse gebieden, met name op het gebied van zonnepaneelinstallaties met energieopslag, LED-verlichting en elektrische installaties volgens de normen NEN1010 en NEN3140. Ons toegewijde team... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 104

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over DSBLed B.V.

DSBLed B.V. combineert uitgebreide kennis met specialisaties in diverse gebieden, met name op het gebied van zonnepaneelinstallaties met energieopslag, LED-verlichting en elektrische installaties volgens de normen NEN1010 en NEN3140. Ons toegewijde team staat 24/7 paraat om al uw storingen te verhelpen. Met al onze expertise in eigen huis kunnen wij op maat gemaakte installaties voor u realiseren.


Wij zijn trots op onze innovatieve benadering, die voortkomt uit succesvolle samenwerkingen met klanten, ontwerpers en onderaannemers. Dit leidt altijd tot meer dan bevredigende eindresultaten. Onze specialisatie stelt ons in staat hoogwaardige dienstverlening te bieden op gespecialiseerd niveau. Door voortdurende ontwikkeling hebben we diepgaand inzicht verworven in diverse aspecten van het leveren van hoogwaardige installaties en het succesvol afronden van complexe projecten.


Reviews van DSBLed B.V.

Door D.F
Op 3 december 2022
10

Vakkundige mannen en zijn in voor een grapje. Ben erg tevreden over de service van dit bedrijf.

Door H.W
Op 12 oktober 2021
8

Vakkundig advies