Teamfoto DSBLed B.V.
Groepenkast Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Velsen-Noord

Groepenkast Zaandam

Wilt u in Zaandam graag een groepenkast laten vervangen of uitbreiden? Het kan zijn dat u al een wat ouder exemplaar heeft of dat u kort geleden nieuwe elektronica heeft gekocht. Zowel voor uw veiligheid als uw gebruiksgemak is het verstandig om uw groepenkast aan te pakken.

En u kunt daarvoor de hulp inroepen van de elektriciens van DSBLed B.V.. Bel naar 0251 509 104 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Wij staan garant voor een groepenkast die perfect werkt en veilig is.

Waarom een groepenkast vervangen in Zaandam?

Veiligheid en gebruiksgemak zijn de twee meest gebruikte argumenten om een groepenkast te vervangen. De levensduur van een gemiddelde groepenkast bedraagt doorgaans 15 tot 20 jaar. Indien uw groepenkast al wat ouder is, zult u sneller ongemak ervaren en kan er mogelijk een onveilige situatie ontstaan.

Aardlekschakelaars doen het soms niet meer of schakelaars kunnen inbranden. Daardoor zou brand kunnen ontstaan wat levensgevaarlijke situaties oplevert. Maar er kan meer gebeuren.

Als gevolg van het toenemende gebruik van steeds meer en sterkere elektrische apparaten, kan een verouderde groepenkast problemen krijgen. Het gelijktijdig gebruik van meerdere apparaten uit dezelfde groep kan voor overbelasting zorgen. Met als gevolg dat er regelmatig stoppen uitslaan.

Voor het uitbreiden of aanpassen van de groepenkast, bent u bij DSBLed B.V. aan het juiste adres.
Hulp nodig met uw groepenkast? DSBLed B.V. helpt!

Wanneer een groepenkast uitbreiden in Zaandam?

Als er bij een specifieke groep overbelasting optreed hoeft de groepenkast niet in alle gevallen vervangen te worden. Vaak is het uitbreiden van de huidige groepenkast ook een goede optie. In dat geval voegen we een extra groep of meerdere groepen toe.

Door deze aanpassing zal de stroom gelijk verdeeld worden over alle groepen. Een aparte groep kan worden aangelegd wanneer u kiest voor de aanschaf van een grootgebruiker zoals een sauna of jacuzzi. Hetzelfde is wenselijk wanneer u voortaan liever elektrisch zou willen koken.

De functie van een groepenkast

Alle woningen en panden hebben een groepenkast. Hier vindt de stroom zijn weg het huis binnen en wordt het daarna via meerdere groepen verdeeld. Elke groep levert dus stroom aan een stukje van het huis.

Als u op hetzelfde moment te veel apparaten gebruikt die uit dezelfde groep komen, riskeert u overbelasting. Bij kortsluiting of overbelasting van een afzonderlijke groep slaat de groepstop uit. En zo niet, dan de aardlekschakelaar. Het is dus in principe een dubbel veiligheidsmechanisme dat voorkomt dat het helemaal mis gaat bij overbelasting.

Contact met DSBLed B.V. voor het vervangen of uitbreiden van een groepenkast in Zaandam

Wilt u de kans op een gevaarlijke situatie verkleinen door uw gedateerde groepenkast te laten vervangen? Of bent u op zoek naar meer gebruiksgemak voor uw elektrische apparaten door uw groepenkast uit te breiden? Voor beide kunt u in Zaandam rekenen op DSBLed B.V.. Neem contact met ons op via 0251 509 104 of gebruik het contactformulier voor uw offerteaanvraag.

DSBLed B.V. staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

DSBLed B.V. combineert uitgebreide kennis met specialisaties in diverse gebieden, met name op het gebied van zonnepaneelinstallaties met energieopslag, LED-verlichting en elektrische installaties volgens de normen NEN1010 en NEN3140. Ons toegewijde team... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 104

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over DSBLed B.V.

DSBLed B.V. combineert uitgebreide kennis met specialisaties in diverse gebieden, met name op het gebied van zonnepaneelinstallaties met energieopslag, LED-verlichting en elektrische installaties volgens de normen NEN1010 en NEN3140. Ons toegewijde team staat 24/7 paraat om al uw storingen te verhelpen. Met al onze expertise in eigen huis kunnen wij op maat gemaakte installaties voor u realiseren.


Wij zijn trots op onze innovatieve benadering, die voortkomt uit succesvolle samenwerkingen met klanten, ontwerpers en onderaannemers. Dit leidt altijd tot meer dan bevredigende eindresultaten. Onze specialisatie stelt ons in staat hoogwaardige dienstverlening te bieden op gespecialiseerd niveau. Door voortdurende ontwikkeling hebben we diepgaand inzicht verworven in diverse aspecten van het leveren van hoogwaardige installaties en het succesvol afronden van complexe projecten.


Reviews van DSBLed B.V.

Door D.F
Op 3 december 2022
10

Vakkundige mannen en zijn in voor een grapje. Ben erg tevreden over de service van dit bedrijf.

Door H.W
Op 12 oktober 2021
8

Vakkundig advies