Teamfoto DSBLed B.V.

Verduurzaming in Zaandam

Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Velsen-Noord

Met welke verduurzamingsopties kan DSBLed B.V. helpen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om je huis duurzamer te maken. Voor veel van deze mogelijkheden is de hulp van een elektricien nodig. Om je huis milieuvriendelijker te maken, kun je onder andere een elektrische kookplaat, zonnepanelen, een laadpaal of led-verlichting laten installeren. Soms zijn er aanpassingen nodig aan de groepenkast om deze verduurzamingsopties te plaatsen.

Door middel van het verduurzamen van bepaalde onderdelen in huis, kan er ook op de kosten bespaard worden. Het verlagen van de energierekening kan worden bereikt door het plaatsen van een elektrische kookplaat in plaats van een gasfornuis. Het rendement van een inductiekookplaat varieert van 80% tot 90%, terwijl dit bij een gasfornuis slechts tussen de 40% en 50% is. Er wordt echter veel gas verspild bij een gasfornuis.

Aanpassingen nodig?

Zijn er aanpassingen vereist voor de groepenkast of is het nodig om krachtstroom aan te leggen? DSBLed B.V. kan u hierbij helpen en ook advies in geven wat het beste bij uw situatie past. Bij DSBLed B.V. kunt u ons altijd bereiken op 0251 509 104 met uw vragen.

DSBLed B.V. staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

DSBLed B.V. combineert uitgebreide kennis met specialisaties in diverse gebieden, met name op het gebied van zonnepaneelinstallaties met energieopslag, LED-verlichting en elektrische installaties volgens de normen NEN1010 en NEN3140. Ons toegewijde team... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 104

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over DSBLed B.V.

DSBLed B.V. combineert uitgebreide kennis met specialisaties in diverse gebieden, met name op het gebied van zonnepaneelinstallaties met energieopslag, LED-verlichting en elektrische installaties volgens de normen NEN1010 en NEN3140. Ons toegewijde team staat 24/7 paraat om al uw storingen te verhelpen. Met al onze expertise in eigen huis kunnen wij op maat gemaakte installaties voor u realiseren.


Wij zijn trots op onze innovatieve benadering, die voortkomt uit succesvolle samenwerkingen met klanten, ontwerpers en onderaannemers. Dit leidt altijd tot meer dan bevredigende eindresultaten. Onze specialisatie stelt ons in staat hoogwaardige dienstverlening te bieden op gespecialiseerd niveau. Door voortdurende ontwikkeling hebben we diepgaand inzicht verworven in diverse aspecten van het leveren van hoogwaardige installaties en het succesvol afronden van complexe projecten.


Reviews van DSBLed B.V.

Door D.F
Op 3 december 2022
10

Vakkundige mannen en zijn in voor een grapje. Ben erg tevreden over de service van dit bedrijf.

Door H.W
Op 12 oktober 2021
8

Vakkundig advies