Teamfoto DSBLed B.V.
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Velsen-Noord

Groepenkast uitbreiden Zaandam

Denkt u aan een extra stroomgroep toevoegen vanwege het gebruik van zware apparatuur of een suboptimale verdeling? Het is om verschillende redenen verstandig om de groepenkast aan te laten passen. Bij DSBLed B.V. is de uitbreiding van uw groepenkast in Zaandam snel, voordelig en vakkundig geregeld; dé expert in groepenkasten waar u op kunt bouwen.

Extra groepen aanleggen Zaandam

Indien u van plan bent om extra zware apparatuur, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, aan te sluiten, kan dit een extra druk leggen op uw stroomgroepen. Ter voorkoming van kortsluiting en overbelasting kan het nodig zijn om een extra groep te installeren in deze situatie. Als u zonnepanelen in bedrijf neemt, zal een extra groep vereist zijn.

Bij het moderniseren of aanpassen van uw huis in Zaandam kan het installeren van een extra groep een slimme keuze zijn. Het is belangrijk om te realiseren dat niet meer dan vier groepen mogen vallen onder een aardlekschakelaar. Het toevoegen van een extra aardlekschakelaar kan ook een extra werkopdracht zijn.

Is er behoefte aan extra groepen of wilt u deskundig advies inwinnen hierover? Voor deskundige hulp, moet u bij DSBLed B.V. zijn! Met al hun expertise over groepenkasten kunnen onze bekwame elektriciens u voorzien van de juiste hulp en begeleiding.

Twijfelt u nog over de opties, de noodzaak en de prijs? Neem gerust contact op met DSBLed B.V. voor meer informatie. Om contact met ons op te nemen, kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Onze medewerkers komen zo snel mogelijk terug op uw aanvraag. Indien u liever belt, is dat mogelijk! Voor direct contact, bel naar 0251 509 104.

Voor het uitbreiden of aanpassen van de groepenkast, bent u bij DSBLed B.V. aan het juiste adres.
Hulp nodig met uw groepenkast? DSBLed B.V. helpt!

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn verschillende redenen waarom het uitbreiden van de groepenkast in Zaandam een verstandige zet kan zijn. Bent u al bekend met elektrisch koken en wilt u een grote Amerikaanse koelkast aansluiten in uw keuken? Het kan voorkomen dat al uw keukenapparatuur niet meer voldoende stroom krijgt van de keukengroep.

Het kan ook voorkomen dat het nodig is om uw groepenkast uit te breiden vanwege het grote stroomverbruik in uw woning. Bij veel gelijktijdig stroomverbruik kan dat bijvoorbeeld komen door het gebruik van een tv, een muzieksysteem en meerdere (spel)computers op dezelfde stroomgroep. Als er veel apparaten tegelijkertijd stroom verbruiken, kan het vervangen van de groepenkast veel verlichting bieden op uw stroomnetwerk.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Voor het bepalen van het juiste aantal stroomgroepen in uw woning, dient u te letten op uw verbruik en de huidige verdeling van de groepen. In veel huishoudens vind je een stroomgroep die specifieke ruimten bedient. Bij moderne woningen met veel grote apparaten zult u al snel merken dat er problemen optreden, bijvoorbeeld in de wasruimte of keuken.

Het inschatten van het ideale aantal groepen voor uw huis vooraf is niet eenvoudig. De omvang van uw huishouden speelt vaak een cruciale rol bij het bepalen van het aantal vereiste stroomgroepen. Bij een groot huishouden zijn op meerdere plekken in de woning vaak meerdere apparaten tegelijk in gebruik.

Onze ervaren en deskundige elektriciens kunnen goed met u mee denken en inschatten hoeveel groepen u nodig heeft. Wij kunnen u ondersteunen bij het optimaliseren van de verdeling van stroomgroepen volgens uw behoeften. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderbrekingen in uw stroomtoevoer.

Laat uw groepenkast uitbreiden door DSBLed B.V.

Bij elektrawerkzaamheden is het verstandig om een professionele elektricien te betrekken. Door te kiezen voor een specialist met ervaring en deskundigheid bent u verzekerd van een veilige installatie en een foutloze werking. Bij DSBLed B.V. bent u verzekerd van een vakkundige en deskundige monteur.

Wij assisteren u graag bij het correct uitbreiden van uw groepenkast in Zaandam. Onze monteurs van DSBLed B.V. zijn direct beschikbaar om snel aan uw behoeften te voldoen en goed te begrijpen wat u wilt. Het is eenvoudig om ons in te schakelen: bel naar 0251 509 104 of vul het contactformulier op de website in.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Het kan voorkomen dat u graag zware elektronische apparatuur in uw woning wilt gebruiken. Denk hierbij aan een inductie kookplaat, een eigen sauna of een eigen oplaadpaal voor een elektrische auto. Deze systemen zijn beduidend zwaarder dan reguliere apparatuur zoals een koelkast of vriezer.

Het is essentieel om bij het installeren van deze apparaten niet alleen een extra groep aan te leggen in de groepenkast. Krachtstroom is onmisbaar voor een hoogwaardige inductiekookplaat om goed te functioneren. Bij de installatie van deze apparaten staan wij klaar om krachtstroom aan te leggen in uw woning.

Veel gestelde vragen

Is het verstandig om de groepenkast uit te breiden?

Mocht er behoefte zijn aan meer stroom in uw woning, dan is het mogelijk om extra groepen te laten aanleggen. In sommige gevallen kan het verstandiger zijn om de groepenkast helemaal te vervangen.

Is het mogelijk om zelf een bijkomende groep aan te sluiten?

Het kan levensgevaarlijk zijn om met elektriciteit te klungelen zonder de juiste expertise. Voor de veiligheid in uw woning valt dit dus écht niet aan te raden.

Wat is het maximale aantal groepen dat je mag aansluiten in je groepenkast?

In een groepenkast mogen hooguit 12 groepen gemonteerd worden. Elke hoofdschakelaar in de groepenkast mag maximaal 4 groepen bevatten.

Kunt u enkele zware elektrische apparaten aanstippen?

Kies voor aparte groepen voor het aansluiten van zware elektronische apparaten voor een betrouwbare werking. Zoals eerder vermeld, de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger en een oven.


DSBLed B.V. staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

DSBLed B.V. combineert uitgebreide kennis met specialisaties in diverse gebieden, met name op het gebied van zonnepaneelinstallaties met energieopslag, LED-verlichting en elektrische installaties volgens de normen NEN1010 en NEN3140. Ons toegewijde team... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 104

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over DSBLed B.V.

DSBLed B.V. combineert uitgebreide kennis met specialisaties in diverse gebieden, met name op het gebied van zonnepaneelinstallaties met energieopslag, LED-verlichting en elektrische installaties volgens de normen NEN1010 en NEN3140. Ons toegewijde team staat 24/7 paraat om al uw storingen te verhelpen. Met al onze expertise in eigen huis kunnen wij op maat gemaakte installaties voor u realiseren.


Wij zijn trots op onze innovatieve benadering, die voortkomt uit succesvolle samenwerkingen met klanten, ontwerpers en onderaannemers. Dit leidt altijd tot meer dan bevredigende eindresultaten. Onze specialisatie stelt ons in staat hoogwaardige dienstverlening te bieden op gespecialiseerd niveau. Door voortdurende ontwikkeling hebben we diepgaand inzicht verworven in diverse aspecten van het leveren van hoogwaardige installaties en het succesvol afronden van complexe projecten.


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van DSBLed B.V.

Door D.F
Op 3 december 2022
10

Vakkundige mannen en zijn in voor een grapje. Ben erg tevreden over de service van dit bedrijf.

Door H.W
Op 12 oktober 2021
8

Vakkundig advies