Teamfoto DSBLed B.V.
Over elektriciteitskeuringen Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Velsen-Noord

Over elektriciteitskeuringen

Een goed stroomnetwerk is van cruciaal belang in moderne woningen. Het lijkt bijna ondenkbaar om je voor te stellen hoe het leven zou zijn zonder elektriciteit, van koelkasten tot beeldschermen. Om die reden is het van groot belang dat de installaties goed werken en efficiënt zijn.

Het waarborgen van een onafgebroken stroomtoevoer begint met zorgvuldig onderhoud en regelmatige inspecties. De start voor zowel onderhoud als controle begint bij elektriciteitskeuringen. Onze bekwame elektriciens van DSBLed B.V. kunnen uw elektrische installaties onderzoeken en de nodige beoordeling geven.

Keuring elektrische installaties: waarom?

Het is van groot belang om de elektrische installaties in uw woning te laten keuren voor de veiligheid en om risico's zoals brand te beperken. Het gevaar op brand en andere elektrische risico's neemt af door regelmatige inspecties uit te voeren. Een keuring van de elektra in Zaandam is altijd op zijn plaats; veiligheid staat voorop.

Het aanvragen van keuringen voor elektrische installaties gebeurt vaak bij een verhuizing. Bij oudere woningen wil de koper doorgaans zeker zijn dat de elektrische installaties naar behoren werken. Dat kan een elektricien voor u uitzoeken.

Toch moeten niet alleen woningen af en toe worden gecontroleerd op elektrische installaties. Zakelijke installaties keuringen zijn van groot belang. Het naleven van een strenge reeks regels, met regelmatige keuringen als onderdeel, is cruciaal voor bedrijven.

Soorten keuringen

In de meeste gevallen worden er twee soorten keuringen onderscheiden; dit zijn de NEN- en SCOPE-keuringen. De NEN-keuringen en SCOPE-keuringen zijn opgesplitst in diverse soorten keuringen. Bij deze keuringen wordt veelal een nummer toegewezen om het doel van de keuring aan te geven.

Schakel DSBLed B.V. in voor uw elektriciteitskeuring

Bent u op zoek naar een keuring voor uw woning of bedrijfspand? Laat uw elektrische installaties controleren en verbeteren door de elektriciens van DSBLed B.V.. Het verbeteren en keuren van uw elektrische installaties is iets waar wij u graag bij helpen.

Om met ons in contact te komen, bel ons op 0251 509 104 en we helpen u graag verder. U hebt eveneens de mogelijkheid om een bericht achter te laten in het contactformulier op de website. We staan klaar om snel te antwoorden op uw aanvraag met de hulp van een van onze medewerkers.

DSBLed B.V. staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

DSBLed B.V. combineert uitgebreide kennis met specialisaties in diverse gebieden, met name op het gebied van zonnepaneelinstallaties met energieopslag, LED-verlichting en elektrische installaties volgens de normen NEN1010 en NEN3140. Ons toegewijde team... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 104

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over DSBLed B.V.

DSBLed B.V. combineert uitgebreide kennis met specialisaties in diverse gebieden, met name op het gebied van zonnepaneelinstallaties met energieopslag, LED-verlichting en elektrische installaties volgens de normen NEN1010 en NEN3140. Ons toegewijde team staat 24/7 paraat om al uw storingen te verhelpen. Met al onze expertise in eigen huis kunnen wij op maat gemaakte installaties voor u realiseren.


Wij zijn trots op onze innovatieve benadering, die voortkomt uit succesvolle samenwerkingen met klanten, ontwerpers en onderaannemers. Dit leidt altijd tot meer dan bevredigende eindresultaten. Onze specialisatie stelt ons in staat hoogwaardige dienstverlening te bieden op gespecialiseerd niveau. Door voortdurende ontwikkeling hebben we diepgaand inzicht verworven in diverse aspecten van het leveren van hoogwaardige installaties en het succesvol afronden van complexe projecten.


Reviews van DSBLed B.V.

Door D.F
Op 3 december 2022
10

Vakkundige mannen en zijn in voor een grapje. Ben erg tevreden over de service van dit bedrijf.

Door H.W
Op 12 oktober 2021
8

Vakkundig advies