Maak uw woning energiezuinig

Er zijn talloze opties om uw huis duurzamer te maken, zowel met grote als kleine aanpassingen. Er zijn talloze manieren waarop de elektricien u kan helpen bij het verduurzamen van uw woning. Een optie is om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te plaatsen.

Wat zijn enkele duurzame aanpassingen voor uw huis?

Denkt u erover om uw verlichting te updaten of gaat u uw huis in de nabije toekomst renoveren?Wacht niet langer en maak uw huis milieuvriendelijker door uw verlichting aan te passen. Maak uw huis duurzamer door Led-verlichting te laten plaatsen in elke ruimte.

Met Led-verlichting kunt u uw energiegebruik drastisch verminderen, tot wel 90% minder dan bij gebruik van traditionele gloeilampen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om te besparen op uw energiekosten, wat natuurlijk gunstig is voor alle huishoudens. Bovendien hebben Led-lampen een veel langere levensduur dan gewone gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Een duurzaam huis dankzij elektrisch koken: wat zijn uw mogelijkheden?

Indien u elektrisch wilt koken, moeten er mogelijk wat aanpassingen plaatsvinden in uw huis. Bijvoorbeeld de meterkast of de toevoer van stroom. Het is noodzakelijk dat de meterkast genoeg stroom kan genereren voor het gebruik van de kookplaat.

Wanneer u dit niet doet, bestaat de mogelijkheid dat de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog wordt en de stroom uitvalt. Schakel daarom een elektricien in om dit voor u te regelen en dergelijke problemen te voorkomen. In tegenstelling tot koken op gas, gaat er bijna geen elektriciteit verloren bij het koken met elektriciteit.

Zonnepanelen: de sleutel tot een duurzamere woning

Het verduurzamen van uw huis kan door middel van het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting zijn simpele manieren om uw huis duurzamer te maken. Om zonnepanelen op uw dak te kunnen plaatsen, moet het dak in goede staat verkeren.

Voor het verduurzamen van uw huis heeft u doorgaans 15 zonnepanelen nodig, al kan dit aantal verschillen afhankelijk van het type en de afmetingen van uw dak. U heeft de mogelijkheid om de kosten van uw zonnepanelen terug te verdienen binnen 6 tot 8 jaar. Houd er rekening mee dat de zonnepanelen onderhouden moeten worden om zoveel mogelijk zonnestralen op te kunnen vangen.

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 104

Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant..

> Oplossingen voor overbelasting van de elektriciteit
> Krachtstroom laten verzorgen door een ervaren elektricien
> Hoe kunt u de oorzaak van een stroomstoring vinden