Verlichting Zaandam

Laat u een woning bouwen, en denkt u nu na waar alle lampen in huis moeten komen? Bent u met een grootse verbouwing bezig, en wilt u de locatie van uw verlichting onder de loep nemen? Of wilt u tuinverlichting aanleggen? Op het gebied van lampen en verlichting kan DSBLed B.V. u in de regio Zaandam uitstekend van dienst zijn. Onze medewerkers werken al jarenlang met elektriciteit, en zetten hun kennis en kunde met enthousiasme voor u in. Voor verlichting aanleggen bent u bij onze specialisten aan het juiste adres.

Maak een lichtplan

Vaak wordt er eerst over de locatie van meubels nagedacht, en wordt daar later passende verlichting bij gezocht. Dat heeft echter als nadeel dat de woning al helemaal klaar is, en stopcontacten lang niet altijd op een handige plek zitten. Bovendien wordt er dan niet goed nagedacht over de functie van het licht op die specifieke plek. U kunt dat voorkomen door in een tijdig stadium een lichtplan te laten maken. Per woonvertrek bekijkt u dan hoeveel verlichting u nodig heeft, en waarvoor precies. Daarbij is het verstandig om rekening te houden met uw leeftijd: hoe ouder u bent, hoe meer licht u nodig zult hebben. Kunt u hierbij wel wat ondersteuning gebruiken? Onze medewerkers denken met plezier met u mee!

Ook voor reparatiewerkzaamheden

Heeft u regelmatig last van problemen met uw verlichting, zoals flikkerende lampen? Laat een van onze experts er dan eens naar kijken. Ook voor reparatie kunt u namelijk bij ons terecht. We komen graag bij u in Zaandam of omstreken langs om u van dienst te zijn!