Krachtstroom aanleggen Zaandam

Wilt u een jacuzzi in uw badkamer of tuin? Of wilt u een geavanceerd fornuis laten plaatsen? In veel gevallen is krachtstroom aansluiten dan een goede mogelijkheid. Wilt u weten of dit verstandig is in uw situatie? Of wilt u meteen vakman inschakelen voor de aanleg? In de regio Zaandam kunt u hiervoor terecht bij DSBLed B.V.. Onze ervaren medewerkers zijn u met plezier van dienst.

Wat is krachtstroom?

Vaak wordt gedacht dat krachtstroom een speciale stroomsoort is. Dat is echter niet het geval. Het gaat om reguliere stroom, die alleen op een andere wijze wordt aangeleverd. Bij een ‘normaal’ stopcontact gaat het om twee draden: een nul en een fase. Bij krachtstroom is er sprake van vier draden: een nul en drie fasen. Daarom wordt er bij deze stroom gebruikgemaakt van een 3 fase aansluiting. Een Perilex stekker aansluiten is daarvoor bijvoorbeeld een goede optie. Door de extra draden kan krachtstroom meer vermogen leveren. Dat is ideaal als u zware elektrische apparatuur wilt gebruiken! Zo is met krachtstroom een inductiekookplaat aansluiten met behulp van een kookgroep eenvoudiger te realiseren dan met ‘normale’ stroom.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van krachtstroom aansluiten, of wilt u ons hier meteen voor inschakelen? Neem dan contact met ons op. Vul het online formulier in, of bereik ons op het telefoonnummer 0251 - 50 91 04. In Zaandam en omstreken staan we voor u klaar!